“Rust, Ruimte en tijd”

Een unieke plek met een rijke historie

Locatie Verhuur

Een veilige bedding voor trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & groei. Verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

 

Een plek waar mensen geïnspireerd raken en tot rust kunnen komen. Voor verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

Niet alleen jouw telefoon vraagt om opgeladen te worden maar ook jij verdient het om op adem te mogen komen. Je hersenen krijgen het signaal dat je uit de stressmodus mag en de frisse lucht vult je hele lijf met nieuwe levensenergie, zodat je weer in je natuurlijke kracht staat. We willen het allemaal zó graag goed doen. Het verschil maken in ons werk, maar ook in ons privéleven. Prima dat je de lat hoog legt, maar vergeet niet ook je rustmomenten in te bouwen. Daarom faciliteert Landgoed Verwolde duurzame RUST. Het is inmiddels algemeen bekend dat je begeven in de natuur helend werkt. Laad jezelf op…

 

Verwolde Natuurlijk heeft twee mooie ruimtes de Deel (100m2) en een meditatieruimte (45m2). Op de dag van verhuur wordt de locatie exclusief gereserveerd. Daarnaast zijn de keuken, tuin, terras en moestuin ter beschikking. Verdere faciliteiten zijn o.a. een beamer, projectscherm, yoga matten en meditatiekussen. Uiteraard behoort catering tot de mogelijkheden.

 

Tarieven en beschikbaarheid zijn op aanvraag. Via de contactpagina kun je vrijblijvend een offerte opvragen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op