“Rust, Ruimte en tijd”

Een unieke plek met een rijke historie

Coach & Trainingen

Verwolde Natuurlijk groeit en bloeit met de intentie om samen te werken met een breed scala aan coaches en trainers.

Verwolde Natuurlijk laat mensen door de bomen het bos weer zien. In het leven raken we regelmatig uit balans, worden we uit onze natuurlijke energie gehaald. Dat overkomt ons allemaal, maar hoe fijn als er een plek is waar je weer dicht(er) bij jouw natuur kunt komen. Zie het als een innerlijke pelgrimstocht. Soms is het nodig om jezelf weer opnieuw uit te vogelen.

Bij Verwolde Natuurlijk worden verschillende workshops, trainingen en coaching gegeven. Er wordt een community gecreëerd waar je voor diverse activiteiten terecht kunt om je te laten inspireren, om te verbinden met de natuur en de mensen zodat je weer vol energie en levenslust naar huis gaat. Zo’n thuiskomplek hoop ik graag dat Verwolde Natuurlijk voor jou kan zijn.

Verwolde Natuurlijk groeit en bloeit met de intentie om samen te werken met een breed scala van aanbieders die het verschil kunnen maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Hoe fijn is het om in de avond elkaar inspirerende verhalen te vertellen rond het vuur. Geniet in de tuin van het uitzicht op de moestuin, bloementuin en boomgaard.

Verse producten die afkomstig zijn uit de moestuin worden verwerkt voor lunches en diners.

In de sfeervol ingerichte Landgoedwinkel worden producten verkocht die afkomstig zijn uit de moestuin en leuke cadeautjes.

 

Sophia van der Borch

 

Als natuurcoach kan ik je weer dichterbij de natuur en dichterbij je eigen natuur brengen. Loskomen van jouw hectische bestaan en echt de tijd voor jezelf nemen. Hoe gaat het echt met je? Wat vertelt jouw lijf je over jou? Word je blij van wat je doet? Misschien sta je op een kruispunt en twijfel je of je jouw pad wilt vervolgen of misschien toch liever van je padje gaat en dat leuke kronkelpaadje nemen…?

De natuur is een magisch instrument om je bewust te worden van bepaalde vraagstukken, oude patronen of overlevingsstrategieën. Ik heb zoveel mooie werkvormen geleerd om jou spelenderwijs in een aantal stappen weer dichter bij jezelf te brengen. Ik loop met liefde met je mee op jouw innerlijke ontdekkingsreis. Er is zoveel te beleven en te (her)ontdekken…

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op