“Rust, Ruimte en tijd”

Een unieke plek met een rijke historie

Verwolde natuurlijk

Een inspiratieplaats voor trainers en trainee’s, voor coaches en coachee’s. Gelegen middenin het prachtige coulissenlandschap in het buitengebied van Laren (Gld.)

Verwolde Natuurlijk bevindt zich op het betoverende landgoed Verwolde. Een unieke plek met een rijke historie, verscholen bijna, in het oosten van het land.

Het is een inspirerende plek waar je rust, ruimte en tijd kunt (her)vinden. Om te ontmoeten en te onthaasten. Waar je, je kunt verbinden met elkaar en de natuur. Waar je weg van de dagelijkse hectiek, je talenten de ruimte kunt geven en je kunt groeien.

Waar je kunt zijn wie je werkelijk bent. Waar je verbaasd, verguld, verrast, veranderd, verliefd, verwonderd en verwolderd kunt zijn.

Verwolde Natuurlijk is gevestigd in de Moesgaard van Verwolde (www.landgoedverwolde.nl). Een landgoed waar enthousiast gewerkt wordt met vrijwilligers in het bos, in de moestuin, bloementuin en landgoedwinkel. Gelukkig zijn er nog 4 boeren bedrijven actief op Verwolde. Verder zijn er veel wandelroutes, van verdwaalpaadjes, trage tochten tot het Pieterpad wat langs Huis Verwolde en de Moesgaard komt.

Familie van der Borch van Verwolde is al meer dan 250 jaar verbonden met het landgoed. Exact 200 jaar bewoonden zij Huis Verwolde dat in 1976 overgedragen is aan Gelders Landschap & Kastelen. Het huis is nu een museum en de tuinen en het park binnen de gracht zijn prachtig onderhouden en beide zeker een bezoekje waard. (www.glk.nl/verwolde)

Het totale landgoed is nog circa 400 ha. groot en wordt door verschillende familieleden beheerd om door te kunnen geven aan de volgende generaties.

 

Sophia van der Borch

Mijn ervaring is dat de natuur onze belangrijkste leermeester is. Waar Verwolde van oudsher een gebied is van landbouw en bosbouw, voel ik de wens om een extra dimensie toe te voegen aan het door mij beheerde gedeelte van het landgoed waar ik werd geboren en opgroeide. Persoonlijke groei en inspiratie hoort daar voor mij als vanzelfsprekend bij. Met oog voor natuur en mens en als onderdeel van die natuur, is Verwolde Natuurlijk ontstaan.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op